Agco scorer designpriser på både traktor og mejetærsker
Agco kan et eller andet med designet. Både den lille Valtra A-serie og den nye Ideal-mejetærsker har vundet den såkaldte Red Dot Design Award.

Både traktor og mejetærsker vinder i kategorien Commercial Vehicles, hvor Agco også sidste år tog priser for Valtra N-serien samt det nye Smart Touch-armlæn. Kategorien indebærer foruden landbrugmaskiner også entreprenørmaskiner, busser og eksempelvis trucks og pallestablere.

Red Dot Awards er en international designkonkurrence, der går tilbage til 1955. Konkurrencen har 48 forskellige kategorier, hvor Commercial Vehicles alstå er en af dem. I fjor vandt 14 produkter en Red Dot Award pris i denne kategori.

Agcos Ideal blev lanceret sidste år er en helt nyudviklet mejetærsker. Valtra A-serien er også ny, men dog ikke udviklet helt fra bunden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.