Agromek melder næsten udsolgt

Blandt udstillerne på Agromek 2018 vil både være helt nye som Sip fra Slovenien og meget erfarne som danske BM Silo

Om lidt over tre måneder slår MCH Messecenter Herning dørene op til Agromek 2018. Men nu melder arrangørerne ud, at standpladserne i flere af messecenterets haller allerede næsten er udsolgte.

»Vi kan se, at flere og flere haller nu nærmer sig fuldt hus. Interessen for at udstille er stor, og med over 470 udstillere og 41.000 solgte nettokvadratmeter ligger vi på samme niveau som på samme tid for to år siden ved seneste Agromek«, siger Agromeks direktør, Claus Hermansen i en presemeddelelse.

Blandt de nye udstillere vil være Sip Strojna fra Slovenien, som producerer græsmaskiner som skårlæggere og sprederivere.

»Jeg har tidligere besøgt Agromek, og vi forventer, at det er det helt rigtige sted for os. Vores maskinportefølje passer til danske landmænd og maskinstationer. Samtidig ønsker vi at udvide vores net af forhandlere i Danmark, så vi vil også bruge Agromek til at få gode forhandlerkontakter«, lyder det fra marketingdirektør Mihael Miheljak, Sip Strojna.

En af de erfarne udstillere på Agromek er BM Silo, som har været med lige siden Agromek blev etableret. Siloerne bliver stadig produceret på den gård ved Holstebro, hvor Dorte Martinsens svigerfar etablerede virksomheden BM Silo.

»Agromek har helt fra starten været vores vindue udadtil, hvor vi kunne præsentere vores produkter. På den måde fik vi gang i vores eksportforretning, der i dag står for omkring 80 procent af vores omsætning, siger adm. direktør Dorte Zacho Martinsen, BM Silo.

Agromek 2018 holdes fra tirsdag den 27. til fredag den 30. november 2018 i MCH Messecenter Herning.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.