Anders Pedersen er Danmarks bedste lærling
Det var en stolt og overrasket Anders Pedersen, der lørdag kunne hæve trofæet og kalde sig Danmarks Bedste Lærling - Landbrugsmaskin-mekaniker 2014/15.

Efter to dages hård konkurrence er vinderen af Danmarks Bedste Lærling 2014/15 fundet. 21-årige Anders Pedersen kan nu med rette kalde sig den bedste lærling inden for sit fag, da han lørdag på Erhvervsskolerne Aars tog den flotte titel.

Det var med ordene "Energisk, struktureret, løsningsorienteret og et stort overblik", at Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, og Claus Nissen, direktør hos Dansk Maskinhandlerforening i fællesskab kunne overrække diplom og pokalen som bevis på den flotte indsats.

»Jeg er glad, men først og fremmest også meget overrasket. Jeg havde ikke regnet med at vinde. Jeg er allerede stolt over at være blandt de fire bedste i landet, så det er helt fantastisk,« fortæller en glad og stolt Anders Pedersen.

»Det er bestemt et skulderklap til mig. Men i høj grad også til min mester,« fortsætter han.

Anders Pedersen er til daglig i lære hos TBS Maskinpower. En læretid, der stopper, når han bliver udlært til juni 2015. Hvad der så skal ske er endnu uvis.

»Jeg vil gerne blive inden for faget. Men måske vil jeg gerne ud og rejse et halvt år. Nu må vi se,« siger han.

Nummer to blev Peter Birkedal fra Henry D Nielsen. Tredjepladsen gik til Morten Birk Bech fra Johannes Mertz og nummer fire blev Christian Nellemann fra Egebjerg Smedie.

Alle fire deltagere modtog foruden et diplom også en række flotte præmier fra Grene, som er sponsor på konkurrencen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.