Auktionshus forventer salg for over 20 mio. kr. på Hjallerup-maskiner

Maskinerne er købt ud af konkursboet, og nu håber auktionshus at lave en god forretning på videresalget.

Med 1.000 til 1.500 mennesker forbi alene på førstedagen, så skorter det i hvert fald ikke for interessen for at se nærmere på udvalget af nye og brugte maskiner fra konkursboet efter Hjallerup Maskinforretning.

Fredag er så auktionens dag nr. 2 med fremvisning – og forventningerne er nok lidt færre folk, inden der igen forventes mange folk lørdag til tredjedagen, lyder det fra Karsten Madsen fra auktionshuset KJ Auktion.

”Der er voldsom stor interesse. Hjallerup Maskinforretning var landskendt som en velrenommeret forretning. Der kommer en bred vifte af folk, som vil se på maskiner og handle i butikken”, fortæller han.

Han oplyser, at KJ Auktion ikke sælger på vegne af kuratorerne i konkursboet, men har købt maskiner og butikslagre ud af boet og nu forventer at lave en forretning på det.

Hvor meget forventer I at sælge for?

”Vi har investeret et to-cifret millionbeløb i det. Hvad der kommer ud af det, det er svært at sige. Vi har tro på, at vi kan tjene penge på det. Men der er jo lidt gamling i det”, siger han.

I kalder det for den største maskinauktion i nyere tid. Er den på størrelse med den auktion, som Hjallerup selv afholdte for år tilbage?

”Det her er gode ting. Dengang var det mere den gamle maskinpark, de skulle rydde op i. Jeg mener, at de omsatte for ti mio. kr. Det her skulle gerne blive over det dobbelte. Jeg er ikke sikker på, at der har været en auktion over landbrugsmaskiner før på den her størrelse”, siger han.  

Auktonen finder man online hos KJ Auktion. Maskinerne kan altså besigtiges på Navervej i Hjallerup fredag og lørdag og igen 26. og 27. juni, inden auktionen lukker endeligt 30. juni kl. 13.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.