Bælter på vej til knækstyret stortraktor
På sigt vil New Hollands knækstyrede T9-serie blive tilbudt med bælter til det europæiske marked, afslører topchef.

New Holland er en af de traktorproducenter, som tilbyder knækstyrede traktorer. Men mens Case IH har haft en knækstyret udgave på bælter, så har New Holland endnu ikke denne variant, men har i stedet markedsført T9-serien med traditionel hjulmontering.

Men på det amerikanske marked har koncernen i 2014 lanceret en model med de såkaldte SmartTrax-bælter - og efter alt at dømme kommer vi også til at se bælteudgaver i Europa.

»Nu har vi lanceret en bælteundervogn til vores T8-serie her i Europa. I øjeblikket ser vi også på mulighederne for at udstyre den større T9 med bælter, og det er klart, at vi på sigt sansynligvis også vil tilbyde vores knækstyrede traktorer med bælter,« fortæller Carlo Lambro, brand præsident for New Holland Agriculture.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.