Bobcat går efter landbruget
En ny serie på fem nye teleskoplæssere fra Bobcat er målrettet landbruget.

Bobcat lancerer nu en ny serie teleskoplæssere til landbruget, nærmere bestemt fem nye modeller, som byder på en løftekraft på mellem 2,6 og 3,9 tons og med en løftehøjde fra seks til syv meter alt efter model.

Samtidig lancerer Bobcat nye modelbetegnelser, som gør, at man umiddelbart kan aflæse både løftekraft og løftehøjde, eksempelvis på de to mindste i serien, nemlig Bobcat TL26.60 og TL30.60. Dertil kommer tre større modeller med en højere hydraulikydelse, nemlig Bobcat TL35.70, TL34.65HF og TL38.70HF.

Til blandt andet de europæiske markeder er maskinerne udrustet med en Bobcat D34 Tier 4 Final motor, mens man på markeder med mindre skrappe emissionskrav tilbyder en Perkins Tier 3 motor. Det er kompakte motorer, som har gjort det muligt at have en meget lavtliggende motorhjelm til gavn for udsyn og overblik.

Den nye serie bliver bygget på Bobcat-fabrikken i Pontchateau i Frankrig.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.