Case IH præsenterer ny direktør for Norden og Baltikum
Markus Ågren er pr. 16. april 2018 ansat som ny Business Director for Case IH Nordic & Baltic.

Der er kommet ny mand til roret hos Case IH i Norden og Baltikum i form af Markus Ågreen.

Det skriver Case IH i en meddelelse.

Markus Ågreen kommer med mange års erfaring fra bl.a. lastbilbranchen, hvor han haft ledende stillinger inden for både salg og finansiering hos nogle af branchen største brands.

Derudover har han også kortvarigt beskæftiget sig i landbrugsmaskinbranchen, så den er bestemt ikke fremmed for ham.

Markus er svensker og bosiddende i Helsingborg, men vil få sin daglige gang på Case IH’s kontor i Albertslund, hvor han vil lede det 13 mand store team, som tager sig af marketing, salg og service af Case IH i Norden og Baltikum.

Udviklingen af de private forhandlere i Danmark og Sverige samt importørerne for Norge, Finland, Island og Baltikum er en opgave som står højt på prioritetslisten hos Markus.

Markus starter med arbejdsstøvlerne på, da han tilbringer den første uge på jobbet i Slovakiet, hvor Case IH afholder ”træningslejr” for alle sælgere i Europa.

Og i ugen startende med den 16. april er turen kommet til de nordisk og baltiske Case IH forhandlere og sælgere.

Dette giver Markus en god lejlighed til at lære organisationen i hele Norden og Baltikum rigtig godt at kende.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.