Case IH præsenterer stortraktor i USA – stort pressemøde i Europa i dag

Ny Optum-modeller afsløret forud for kæmpe landbrugsudstilling i USA.

Som det har været snakket om i krogene i et stykke tid, så står det nu klart, at Case IH er klar med nye modeller af stortraktoren Case IH Optum.

Dermed bliver serien, som lægger sig lige over Puma-serien, men før Magnum-modellerne nu kraftigt opdateret ligesom man har set det på de samme størrelses traktorer hos CNH-fætrene Steyr og New Holland.

Ifølge Case  IH’s amerikanske pressemeddelelse er der tale om store fremskridt, når det gælder at gøre traktoren mere digital og klar til at håndtere data og kommunikere både med værksted og traktorens ejer fra mark til kontor så at sige.

Som på Magnum-modellerne er traktoren udstyret med terminalen AFS Pro 1200, hvor man håndterer data og styrer traktorens funktioner med avanceret telematik.

Du kan læse vores testkørsel af Magnum-modellerne for at komme længere ned i det univers.

Ifølge Case IH er der også skruet op for komforten i den nye kabine, som har 11 procent mere glas, bredere døre og et nyt klimaanlæg, der skulle køle temperaturen ned 35 pct. hurtigere end det gamle.

På et stort digitalt pressemøde for europæiske journalister lancerer Case IH i dag en ny traktor. Følg med på landbrugsavisen.dk senere på formiddagen.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.