Claas tager nyt udviklingscenter i brug
Med 170 ansatte er Claas’ nye teknologiske udviklingscenter en realitet. Centeret åbnede for nyligt.

Der kan næppe være nogen tvivl om, at udviklingen på landbrugsmaskiner i dag hovedsageligt tager udspring i nye elektroniske løsninger for at hæve kapaciteten på maskinerne.

Derfor har Claas det seneste års tid arbejdet på at bygge et nyt teknologicenter, hvor netop elektronikken er i højsædet.

For nylig blev det teknologiske udviklingscenter så officelt åbnet af blandt andre Cathrina Claas-Mühlhäuser, bestyrelsesformand og datter af Helmuth Claas.

Centeret, der har til huse i Dissen, Tyskland, vil beskæftige 170 medarbejdere. De kommer til at udvikle den digitale fremtid.

»Lokationen her vil gøre os i stand til at tage et stort skridt mod en digitaliseret fremtid. Det gælder for eksempel elektroniske hjælpesystemer, intelligent software - og kommunikation og forståelsen af de mange data, som vil blive udvekslet fremover«, fortæller Thomas Böck, ansvarlig for Technology and Systems-divisionen hos Claas.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.