Dækhåndteringsfirma satser på danske landmænd og maskinstationer

Corona får dækhåndteringsfirma til at udvide fokus: Fra udenlandske miner og havne til landmænd og dækcentre.

På grund af corona-krisen er ordrer ude fra verden sat på stand-by, og det får nu dækhåndteringsvirksomheden Just Easy Tools til at satse mere på danske kunder, blandt andet landmænd og maskinstationer.

Den vestjyske virksomhed Just Easy Tools er lykkedes med at få sit dækhåndteringsudstyr anerkendt globalt inden for mineindustrien, havneterminaler og andre tunge brancher. For eksempel John Deeres og Agco's fabrikker i Brasilien har de sidste par år afgivet ordrer på flere danske Easy Grippers til at montere hjul på mejetærskere og traktorer i deres produktionslinjer. De seneste to bestilte grippers står nu klar til afsendelse fra Just Easy Tools, men efter corona har den sydamerikanske virksomhed sat ordren på standby. Det samme har Just Easy Tools oplevet hos andre kunder rundt om i verden.

Det har fået virksomheden til at udvide sit fokusområde mod danske landbrug, maskinstationer, industri og dækcentre.
Dækhåndteringsmaskinerne fra Just Easy Tools er designet, så brugerne sikkert kan håndtere selv meget store dæk. Det passer sammen med, at stadig flere landbrug og maskinstationer får mere fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed.
 "Det forbedrer også økonomien. Dækkenes levetid forlænges, fordi brugerne hurtigt kan skifte dæk efter behov. Derved kan de optimere dækskift med hensyntagen til det ønskede marktryk for at skåne afgrøderne mest muligt", siger direktør Lars Jørgensen fra Just Easy Tools.

Just Easy Tools har netop opgjort sit hidtil bedste regnskab med et overskud på 1,6 millioner kr. 

Relaterede artikler

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.