Dalbo rokerer på topposterne: Direktøren fratrådt

Carsten Abel er fratrådt som direktør for Dalbo.I stedet er tidligere økonomidirektør indsat som konstitueret administrerende direktør.

Direktør Carsten Dalbo er tirsdag stoppet pr. dags dato hos Dalbo.

Det skriver virksomheden i en meddelelse på deres hjemmeside. 

Kaptajkasketten er i stedet midlertidigt givet videre til økonomidirektør Carsten Jensen, som er blevet konstitueret som ny administrerende direktør.

"Vi trækker i de håndtag, vi kan, og reber sejlene. Det indebærer bl.a., at vi per d.d. skifter kaptajn. Carsten Abel er fratrådt og CFO Carsten Jensen er blevet konstitueret som ny administrerende direktør", skriver bestyrelsesformand, Anja Plougmann.

Carsten Abel startede hos Dalbo i oktober 2018.

Det er blandt andet coronakrisen, der har fået redskabsproducenten til at skifte ud på topposterne.

"Corona-krisen har som en storm vendt op og ned på verden. I Dalbo gør vi alt, hvad vi kan, for at opretholde leveringen af kvalitetsprodukter og yde den bedste service til vores forhandlere og landmænd.  Det er indtil nu lykkedes meget godt. Vi har stadig pæn aktivitet, der købes fortsat maskiner, og vi kan stadig holde gang i produktionen og få varer fra leverandører og underleverandører", fremgår det af meddelelsen.

"Men, selvfølgelig mærker vi en afmatning og tilbageholdenhed, så I Dalbo rammes vi også af stormen. Vi ved bare endnu ikke helt hvordan og hvor hårdt den vil ramme os, eller hvor længe, den vil vare ved".

Virksomheden har endnu ikke aflagt regnskab for 2019, men Carsten Abel står stadig oplyst som ejer af omkring 10 procent af aktierne i Dalbo.

Emneord coronavirus

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.