Dansk traktor-eksportør skifter navn
Dansk traktor-eksportør og gigant på ophug af gamle traktorer får nyt navn.

Sjørup Traktor er snart en saga blot. Men kun som navn.

Virksomheden der bl.a. er kendt for salg og eksport af traktorer lever og vokser i bedste velgående. Nu bliver den til Sjørup Group for at afspejle, at virksomheden i dag favner meget mere – bl.a. nogle større afdelinger for nye og brugte reservedele.

 

Sjørup Traktor bygger nyt højlager til flere dele Tirsdag 11. april 2017 · 00:00

”Vi har over de seneste år haft stor vækst på mange områder. Dels bliver der solgt og eksporteret flere og flere entreprenørmaskiner ved siden vores salg og eksport af traktorer, dels har vi oplevet en kraftig vækst i vores reservedelsafdeling med vores stærke agenturer på aksel og transmissionsdele fra Carraro, Dana-Spricer, ZF og Bosch-Rexroth hydraulikkomponenter”, lyder det i en kommentar fra direktør Ole Lauridsen som bevæggrunde til at ændre navnet, ligesom virksomhedens grafiske profil opdateres.  

Sjørup har siden 1963 været kendt under navnet Sjørup Traktor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.