Denne læserstraktor er med på Danmarks første live-værksted

For første gang bliver der live-værksted på Agromek, hvor lærlinge viser, hvad de beskæftiger sig med inden for entreprenør, park, vej og anlæg. TraktorTech læsernes traktor er også med.

Når Maskinleverandørernes branchestand på dette års Agromek byder inden for til live-værksted med arbejdende lærlinge af kød og blod vil det ganske vist ske med hovevægt på brancherne entreprenør, park, vej og anlæg. Men udover live-værkstedet vil messegæsterne også kunne se TraktorTech læsernes traktor 2.0 på Maskinleverandørernes branchestand.

»Vi vil have et live-værksted med arbejdende lærlinge fra de forskellige uddannelser i branchen for entreprenør, park, vej og anlæg, så tilskuerne kan se, hvad det er for noget. Der kommer til at være fire arbejdsstationer med demo-shows på omkring 15 minutter fem gange om dagen,« siger Klaus Nissen, branchedirektør, Maskinleverandørerne.

Agromek bliver den første messe i Danmark med live-værksted, for konceptet er ikke tidligere afprøvet på dansk jord.

»Maskinleverandørernes live-værksted er en rigtig god idé, som vi byder velkommen på Agromek. Vi håber, at rigtig mange af messens gæster har lyst til at lægge vejen forbi standen og opleve lærlingenes arbejde,« lyder det begejstret fra Claus Hermansen, direktør, Agromek.

Maskinleverandørerne har inviteret elever fra 7. – 10. klasse til at overvære live-værkstedet i håb om at vække deres interesse for entreprenør, park, vej og anlæg.

»Vi har en udfordring med rekruttering i branchen, som vi gerne vil vende, og der er det vores filosofi, at vi skal ramme de unge mennesker så tidligt som muligt for at gøre dem interesserede,« siger Klaus Nissen.

Folkeskoleeleverne bliver hentet i busser på skolerne for at overvære live-værkstedet og få mulighed for at stille spørgsmål til branchen. Bagefter får eleverne en guidet rundtur på messen, hvor de besøger et par udvalgte virksomheder, inden de bliver kørt tilbage til skolerne.

Midt i det hele finder man også Læsernes traktor 2.0, som er en veterantraktor, der lever sit eget liv igennem magasinet TraktorTech. Her kan læserne byde ind på, hvad der skal laves ved den og følge traktorens udvikling i bladet.

»Der vil også blive lavet noget på den i live-værkstedet«, siger Klaus Nissen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.