Det blev New Hollands november
New Holland sad på knap en fjerdedel af traktorsalget i november, som endte stort set som sidste år.

Toppen af traktormarkedet svinger måned for måned.

Mens John Deere var topbrandet i sidste måned, så er det denne gang New Holland, der tager toppen af de nyregistrerede traktorer med næsten hver fjerde indregistrerede traktor med i alt 21 traktorer i november.

CNH-broderen fra Case IH klemmer sig faktisk foran John Deere på andenpladsen med en markedsandel på knap 15 pct., mens John Deere står for 13,8 pct. af markedet for landbrugstraktorer.   

Derefter følger Valtra lige efter med 11 styk og 12,6 pct.

I alt er månedens indregistreringer med 87 landbrugstraktorer fra 30 kw og opefter meget tæt på sidste års niveau i november på 90 styk.

Den store joker i årets traktorsalg er salget i december. Sidste år blev der solgt ekstraordinært mange traktorer, drevet frem af nye EU-regler, som gjorde, at der skulle indregistreres nogle traktorer efter ”gamle” regler.

John Deere i front for året

For hele 2018 er der foreløbig konfirmerede tal for årets elleve måneder. Her fører John Deere med ca. hver fjerde nyregistrerede traktor og 297 enheder.

New Holland ligger nr. to med 253 enheder og ca. 21 pct. af markedet. Case IH følger efter med 188 traktorer og knap 16 pct. af markedet, mens et felt bestående af Claas, Fendt og Valtra ligger tæt på hinanden med respektive markedsandele mellem otte til 10 pct.
Derefter følger Massey Ferguson med 6,2 pct..
Totalmarkedet er i øvrigt sunket med mere end 200 traktorer til og med november i år til totalt 1.200 traktorer.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.