Deutz-Fahr tøver med stortraktor
Den 440 hestes store Deutz-Fahr 11-serie er endnu ikke i serieproduktion, og traktorens fremtid virker usikker.

Det er snart seks år siden, omverdenen første gang hørte om Deutz-Fahrs kommende stortraktor. Først i form af forskelligt materiale på Agritechnica i 2011, der viste, at SDF havde gang i noget stort. Dernæst i levende live på Agritechnica 2013.

På Agritechnica i 2015 manglede 11-serien så på Deutz-Fahrs stand, trods tidligere udmeldinger om, at traktoren i dens tre modelvarianter skulle gå i produktion i efteråret 2015. I 2017 er det også tvivlsomt, om den stærke og spændende 11’er kommer til Hannover.

»Det ligger ikke helt fast, om den skal udstilles på Agritechnica«, fortalte Sarah Baumann, marketingansvarlig hos SDF Group, til LandbrugsAvisen tilbage i september.

Ifølge kilder hos SDF Group har der været stillet spørgsmål ved, om traktoren i det hele taget kommer i produktion. I hvert fald trækker starten ud for 11-serien, der har udsigt til at toppe ved 440 hestekræfter.

Hos den danske importør, HCP i Krogager, er der tillid til, at traktoren kommer.

»Udmeldingen er, at traktoren går i produktion i 2018. Den har været bremset af, at den nye fabrik skulle være færdig, før man kunne gå i gang med produktionen«, fortæller Kristian Dalum, produktchef hos HCP.

Ifølge produktchefen burde traktoren komme på Deutz-Fahrs stand på Agritechnica, men omvendt tør Kristian Dalum ikke garantere traktorens tilstedeværelse på udstillingen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.