Direktør stopper hos producent af gylleudstyr efter kun to uger

Den nyligt tiltrådte direktør i gylleudstyrsproducenten Agrometer er fratrådt efter bare 14 dage. Det var et mismatch, lyder en del af forklaringen.

Det er kun er to uger siden, at den danske producent af gylleudstyr Agrometer fik Karsten Due som ny administrerede direktør.

Og nu er det allerede slut. Karsten Due er fratrådt stillingen i den kapitalfondsejede virksomhed.

Det skriver Agriwatch. 

Karsten Due og Thomas Marstrand, der er ledende partner i kapitalfonden Erhvervsinvest, som ejer Agrometer, over for Agriwatch. 

Karsten Due blev ansat 2. maj efter den tidligere topchef Dennis Larsen, der blev afskediget efter at have siddet i stolen siden 2019.

Karsten Due kom fra en række lederstillinger både nationalt og internationalt. Senest som direktør i avlsselskabet Danish Pig Genetics, hvor han dog bare var i otte måneder, inden han stoppede i oktober 2021.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.