Efter importør-konkurs: McHale har fundet ny dansk importør
Efter TBS konkurs er importøren af McHale nu faldet på plads i Danmark.

McHale har siden 2013 haft TBS Import som importør.

I september gik det gamle TBS Maskinpower konkurs, og med det forsvandt datterselskabet TBS Import også. TBS er for længst genopstået som Fendt-forhandler,  men McHale har i månedsvis stået uden ny importør. Men fremover bliver det Helms TMT-Centret, der overtager importrollen for det irske mærke i Danmark.

En af McHales grundlæggere og salgs- og marketingsdirektør Martin McHale udtaler i en pressemeddelelse, at de nordiske og baltiske lande over det seneste årti har bidraget pænt til virksomhedens vækst.

McHale skifter importør Fredag 31. maj 2013 · 08:56

”McHale er nu der, hvor vi har behov for at styrke vores position i Danmark”, siger han.

McHale fremstiller bl.a. pressere og andre maskiner til græs-segmentet.  

I starten af februar holder Helms pressemøde, hvor planerne for McHale i Danmark uddybes og McHales 2018-nyheder som eks. McHale Fusion Vario bliver præsenteret nærmere.

Relaterede artikler

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.