Enorm interesse for at få trimmet ploven
Med 144 kundebesøg siden 1. august ansætter virksomheden Ploveksperten nu ekstra mandskab for at følge med til at optimere pløjearbejdet.

Ploveksperten har ansat Andreas Thorsager som instruktør i virksomheden. Det sker for at følge med den store efterspørgsel på området.

Det er pløjeveteranen Jens Iversen, der siden 1. august 2017 har stået bag virksomheden Ploveksperten ApS. I den tid har han besøgt 144 landmænd og maskinstationer. Og han erkender, at det er langt mere end han havde turde håbe på.

»Men det er jo super dejligt. Jeg har rigtig mange skrevet op, som gerne vil have besøg i foråret og efteråret, og derfor har det været nødvendig med mere kapacitet«, siger han om årsagen til at fordoble medarbejderstaben til det dobbelte.

»Tro det eller ej, men løse dele er i den grad med i top tre« Maskiner Fredag 1. december 2017 · 15:05

Andreas Thorsager er i øvrigt et kendt ansigt inden for konkurrencepløjning og har deltaget ved DM indtil videre fem gange.

Derfor kommer en stor del af erfaringen med plove, men han har ligeledes erfaring med sig fra job som landbrugsmedhjælper og senest som montør hos MI i Vejle.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.