Solidt finsk stål finder nyt ståsted på Sydfyn

Multiva får J. Dyhr som forhandler på Fyn og i det sydfynske øhav.

De fynske landmænd får nu et alternativ mere hos en lokal forhandler, når der skal ses på nyt udstyr til jordbearbejdning og såning.

Fremover skal forhandlingen af de finske Multiva maskiner på Fyn, Tåsinge samt Langeland klares af J. Dyhr A/S fra Gudbjerg på Sydfyn, oplyser maskinproducenten.

- Vi har igennem længere tid ønsket at kunne tilbyde vores kunder et redskabsprogram, siger indehaver Bo Bukkehave i en kommentar, hvor han også forventer at kunne tiltrække kunder i et større geografisk område.

Til forårets demokørsel har den fynske Valtra-forhandler bestilt en eForte fire meter, fuld IsoBus såmaskine med gødningskasse og frøsåkasse samt en Topline otte meter bred harve.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.