Fugtig jord har givet flere dækskader
Super Dæk Service står klar med ekstra mandskab og 20 servicevogne for at hjælpe landmændene i påsken.

Værksteds- og dækkæden Super Dæk Service stiller med et øget mandskab og et større antal servicevogne i påsken for at hjælpe med at holde de danske landmænd kørende i en tid, hvor mange har fået ekstra travlt med forårsforberedelserne. Den våde vinter og den fugtige jord har udløst flere dækskader.

Da vejret blev bedre i marts, gav det stor travlhed hos de danske landmænd, og det har man ifølge en pressemeddelelse også kunnet mærke hos Super Dæk Service. Travlheden ser ud til at fortsætte, så derfor har man fordoblet mandskabet og antallet af servicevogne i påsken – det vil sige uge 15 og 16.

»Vi får mange henvendelser fra landmænd, som er meget afhængige af at holde en høj oppetid, mens de kører i marken for at så og gøde. Derfor har vi valgt at fordoble mandskabet og stille os til rådighed med flere servicevogne, end vi har gjort det nogensinde før«, siger Karsten Thorø Lynggaard, som er en af de fire koordinatorer hos Super Dæk Service, som skal sikre, at logistikken fungerer henover påsken med de mere end 20 servicevogne.

Sukkerrør i Brasilien, roer i USA - og agrodæk i BrørupMaskiner 1. april · 12:03

Karsten Thorø Lynggaard fortæller, at man i år også har oplevet flere dækrelaterede nedbrud, som er sket, fordi maskinerne kører dybere nede i jorden, end de plejer på grund af fugten. Det øger risikoen for at køre på sten, der i værste fald kan ødelægge dækket.

Værkstedskædens akutkoncept er bygget op på en allerede kendt service kaldet Break Down Service, hvor landbrugs- og andre erhvervskunder kan ringe ind til en akuttelefon og få hjælp efter et dækrelateret nedbrud.

Super Dæk Service har adgang til centrallageret hos Nordisk Dæk Import, der har næsten samtlige dæktyper til landbrugsmaskiner på lager.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.