Hø overvåges med mobilen
Trådløse følere fordelt i høballerne advarer hvis temperaturen stiger

»Formålet er at mindske risikoen for brand hvis høballerne er for våde og begynder at udvikle varme« forklarer Seppo Mûlsâ fra firmaet Haytech. Han fremviser et orange plastspyd påtrykt et nummer.

»Man fordeler disse i stakken. De måler temperaturen i ballen en gang i timen og sender informationerne til en router som igen sender info til din mobil« uddyber han om sensoren der prismæssigt ligger omkring 150 kroner pr. styk.

Overstiger temperaturen et bestemt niveau får man en alarm. Desuden kan man løbende følge med i temperaturen som hver enkelt sensor måler i ballerne. Sensorerne arbejder sammen så afstandsmæssigt er det nok hvis blot èn af dem befinder sig maksimalt 300 meter fra routeren.

»Vi erfarer på messen at mange gerne vil kende fugtigheden også så det arbejder vi på at kunne tilbyde« siger Seppo Mûlsâ.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.