He-Va tromlering bedst i holdbarhedstest
En svensk holdbarhedstest af tromleringe fra forskellige fabrikater giver topkarakter til danske He-Va.

Resultatet af en svensk test af tromleringe fra forskellige fabrikater fastslår at He-Va’s stålstøbte 620 mm tromlering med 10 eger holder længst. NilehnTeknik i Sverige foretog for nylig en test af tromleringe fra tre producenter af landbrugsmaskiner, hvoraf danske He-Va var den ene.

»Her klarer den største ring fra He-Va sig bedst. Den hedder 620-10 og har diameteren 58 centimeter og vejer 30 kg. Vi slog på ringen 150 gange, men ringen holdt«, lød det i NilehnTekniks konklusion.

Ringenes styrke blev testet af to omgange ved at montere ringene i en aksel i en guillotine, hvor en tung klods blev smidt ned over ringen fra henholdsvis 70 og 90 cm højde og med henholdsvis 96 og 159 tons. He-Va’s stålstøbte tromlering var stadig ubeskadiget efter 150 slag ved den første test, hvor lignende fabrikater holdt til op til syv slag.

Landbrug med stenrige jordtyper kan opleve udfordringer med at tromleringene bliver beskadiget. Denne tromlering er et nyere initiativ fra He-Va.

»Den er udviklet for at kunne tilbyde et stærkt alternativ, når man kører på stenrige og hårde jordtyper. Den er stålstøbt og designet med 10 eger, så belastningen fordeles ud på hele ringen og bidrager til en stabil konstruktion med en meget lille risiko for brudskader«, siger Heine Christiansen, teknisk direktør hos He-Va i en pressemeddelelse.

Tromleringen har længe været under udvikling og har i efteråret 2017 samt foråret 2018 gennemgået flere tests og vil indgå i He-Va’s tromle-sortiment fra januar 2019.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.