Her er traktoren, som sidder på fem procent af det danske traktormarked

Populær John Deere-model har sat stærkt for land i årets traktorstatistik.

Meget kan ske, og der er som bekendt rigtig lang vej hjem til årets mest populære ny-indregistrerede traktor skal køres i Danmark.

Men John Deeres 6R-serie er kommet ind i stort stykantal til landet. Især modellen 6250R har lagt stærkt ud i 2022 med over fem procent af de omkring 670 traktorer, som er nyregistrerede i Danmark efter årets første fem måneder.

Det fremgår af nye tal fra DBI IT's tal over indregistreringer af traktorer på hjemmesiden bilstatistik.dk.

Modellen rammer et rigtig populært segment mellem 200 og 300 hk, hvor man også finder New Hollands T7.270, Case IH’s Puma 240 og Fendts 724.

For John Deere var maj isoleret set også en stærk måned, da man næsten havde 30 procent af markedet i måneden – stærkest forfulgt af New Holland med en markedsandel tæt på 22 procent.

I årets første fem måneder er det dog CHH, der kan levere det mest populære traktormærke. New Holland har nemlig nyregistreret ca. en femtedel af markedet og ligger derfor en hårspids over John Deeres niveau, mens Case IH og Fendt er lige hælene – dog nogle få procentpoint fra toppen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.