I nyt TraktorTech: En værdig Case IH-afløser uden kvantespring

MX 135 gav ny styrke til Maxxum-serien med længere akselafstand, mere sejtræk og bedre komfort, lyder det i det nye TraktorTech.

I den nye udgave af LandbrugsMediernes traktormagasin TraktorTech tager vores faste serie Flash Back dig denne gang med tilbage til året 1997. 

Her skulle vi tage afsked med den pensionsklare Case IH Maxxum 5150 Pro. En traktor, der skulle udfylde pladsen op til Magnum-modellerne, men var begrænset af sin kompakte størrelse. Der manglede blandt andet hydraulikydelse til redskaberne og diesel til de lange dage, lyder det bl.a. i artiklen.

Omdrejningspunktet i denne udgave af Flash Back er afløseren, MX 135.

Godt nok tog den ikke samme kvantespring som forgængeren gjorde, da den blev lanceret syv år tidligere, men den havde alle de rigtige forbedringer. Først og fremmest var MX 135 fysisk større. Akselafstanden var øget, og motoren sad nu i gummiophæng i en støbt ramme.

 

Få fat i det nye TraktorTech

Det kan du læse meget mere om i TraktorTech, hvor vi også tager dig med på rejse til et større maskinhus og maskinoplevelser i Ukraine, tester to Manitou teleskoplæssere op mod hinanden og bringer nyt om stort og små indenfor traktorer og maskinernes verden.

TraktorTech kan købes i kiosker og på tankstationer over hele landet. Du kan også gå ind på LandbrugsMediernes shop og bestille et abonnement.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.