Importør sikrer kunder hos Hjallerup

Ingen med en Weidemann maskine bliver ladt i stikken, lyder det fra importør efter Hjallerup-konkurs.

Hjallerup Maskinforretning har indtil sin konkurs været underforhandler og servicepartner af læssemaskiner fra Weidemann. Den danske importør Stemas forsikrer imidlertid, at kunderne kan tage det ganske roligt efter Hjallerups pludselige lukning.

»Vi lader ingen med en Weidemann-maskine i stikken. Som importør og forhandler står Stemas Maskinsalg A/S helt og fuldt bag alle Weidemann-maskiner, der er solgt. Også i Nordjylland,« pointerer Robert Kjærgaard, salgsdirektør hos Stemas i en pressemeddelelse.

Weidemann er et stort mærke, ikke mindst inden for landbruget. Derfor har konkursbegæringen fra Hjallarup skapt bekymring hos mange maskinejere.

»Det er en ulykkelig situation, som dog intet har med hverken Stemas eller Weidemann at gøre. Hos Stemas arbejder vi naturligvis på at finde en ny, varig løsning, men heldigvis har vi kapacitet til at løse både salgs- og serviceopgaverne i Nordjylland helt på sædvanligt niveau,« siger Robert Kjærgaard.

»I forvejen har vi en fast montør med servicevogn i området, og hvis der bliver behov, kan vi supplere med andre enheder fra vores flåde af bemandede servicevogne. Vi har også salgsfolk i nærområdet, så man går heller ikke forgæves, hvis man skal bruge en ny eller brugt Weidemann-maskine,« siger Robert Kjærgaard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.