John Deeres autostyring kan nu sættes på flere mærker
Med Green Fit kan John Deere AutoTrac sættes på traktormærker, som Deere tidligere har været afskåret fra at få adgang til.

Det er virksomheden Reichhardt, der står bag Green Fit-løsningen, som kommer til at gøre John Deeres AutoTrac autostyring mere anvendelig på andre mærker. Indtil nu har der nemlig ikke altid været “grønt lys” rent elektronisk til at kommunikere med andre mærker. Men med Green Fit vil det være muligt at bruge AutoTrac på eksempelvis Challenger, MF og Fendt.

Reichhardt og John Deere har gennem mange år haft et samarbejde, og derfor er Green Fit godkendt og autoriseret af John Deere, så der ikke skulle opstå problemer på den front.

Opdateret 4. april kl. 12.59  Den tidligere overskrift kunne forstås sådan, at John Deeres autostyring tidligere ikke kunne sættes på andre mærker. Det er ikke korrekt. Men fremover bliver udstyret altså anvendeligt på et stigende antal mærker.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.