Købte Agromeks største stand: Helt rigtig beslutning at deltage

Michael Husfeldt, Danish Agro Machinery er særdeles godt tilfreds med salget og dialogen med landmænd på årets Agromek, som giver mere arbejde i ugen efter.

Danish Agro er med den største stand på Agromek 2022 gået all in.

Fredag morgen var konklusionen, at det har været en god beslutning.

- Vi oplever stor interesse, og et godt salg. Derudover har vi fået en masse aftaler med landmænd, som vi skal have fulgt op på i næste uge, siger Michael Husfeldt, administrerende direktør for Danish Agro Machinery.

Konkret salg

Udover de mange aftaler, som der skal følges op på, så har Danish Agro solgt både Claas mejetærskere, en Class finsnitter samt en stor selvkørende Agrifac-sprøjte på Agromek.

- Der er god energi blandt de besøgene på vores stand. Kendetegnende for de handler vi laver er, at de sker ud fra en flerårig maskinstrategi med en gennemtænkt analyse for, hvad der er behov for på ejendommen. Der er bestemt ikke tale om impulskøb. Landmændene har sat sig grundigt ind i, hvilket behov der er på ejendommen, siger Michael Husfeldt.

Lang leveringstid

En af udfordringerne med handlen med maskiner er, at der for nogle modeller er lang leveringstid.

- Vi gør meget ud af kommunikationen i de tilfælde, hvor der er lang leveringstid. Det gælder blandt andet nogle modeller af Claas mejetærskere, som først kan leveres til sæson 2024, fortæller Michael Husfeldt. 

Han tilføjer, at der til gengæld også er mange maskiner, som kan leveres med kort frist.

Det gælder blandt andet Claas finsnittere, som kan leveres til sæson 2023.
 

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.