Kendt Claydon-mand ny leder af Ølgod Maskinforretning
Ølgod Maskinforretning overtager importen af Claydon og får ny medejer og daglig leder, Steen Olesen, der er stærkt forbundet med det britiske mærke Claydon.

Det er en kendt branchemand, Steen ”Claydon” Olesen, der nu bliver ny sælger, daglig leder og medejer af Ølgod Maskinforretning. Steen Olesen, der har købt en tredjedel af forretningen af ejerne fra Brørup Traktor- & Maskincenter, kommer fra en stilling som sælger hos Dansk Maskincenter. Samtidigt overtager maskinforretningen importen af de velkendte Claydon såmaskiner.

I 2016 købte Svend Aage Jensen og Kurt Eg fra Brørup Traktor- & Maskincenter ApS deres kollega Ølgod Maskinforretning og har siden drevet den som en selvstændig enhed med lokal ledelse af salg og service. Nu udvider man så ejerkredsen med Steen Olesen, der samtidigt er ansat som sælger og daglig leder.

Steen Olesen kendes blandt mange landmænd som Steen ”Claydon” Olesen, for han er uden tvivl den dansker, der ved mest om Claydons produktprogram. Siden 2014 er der vel solgt ca. 50 af de gule redskaber, og Steen Olesens navn står på langt de fleste slutsedler. Det var også Steen Olesen, der oprindeligt fik importen i gang, da en landmand bad ham finde ud af at købe en tandsåmaskine fra Claydon hjem fra England. Sådan kom importen til Rimmerhus Maskinforretning, hvor han arbejdede dengang.

»Claydon foreslog selv at følge med, da de hørte om mit jobskifte, Dansk Maskincenter var åbne for ideen og ja, så er der i grunden ikke meget mere at sige om den sag«, siger Steen Olesen.

Ugens profil: Mød den danske »Mr. Claydon«Maskiner Torsdag 27. september 2018 · 07:19

Ølgod Maskinforretning har samtidigt købt alle lagermaskiner og reservedele af Dansk Maskincenter, så udover fakturaadressen og telefonnummeret til Steen Olesen kommer kunderne ikke til at mærke meget til skiftet.

Steen Olesen kommer til Ølgod Maskinforretning fra en stilling som sælger hos Dansk Maskincenter og har tidligere arbejdet for Tobico i Skjern - nu Skjern Maskinforretning.

»Ølgod Maskinforretning er en stabil forretning med dygtige medarbejdere, der er særdeles selvkørende, så nu skal jeg først og fremmest lære mine nye kolleger og de eksisterende kunder godt at kende. Så må vi se, hvad næste trin bliver«, siger Steen Olesen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.