Engelsk producent skærer 20 pct. af vægten på ny såmaskine

OptiTill T6c er mere kompakt og lettere end standard-versionen. Men tankindholdet er også mindre.

LandbrugsAvisen, Lamma Show, England.

Claydon OptiTill T6c har premiere på engelske Lamma Show. Den bugserede såmaskine har en arbejdsbredde på seks meter, men i forhold til Claydons standard T6 er den nye udgave mere kompakt og lettere end forgængeren.

»Omkring 20 pct. lettere faktisk. T6c kombinerer den høje kapacitet fra en seks meter platform, har samme kompakte og smidige manøvredygtighed fra vores mindre T4, som den er baseret på,« fortæller Jeff Claydon, indehaver og direktør hos Claydon.

T6c får en 3.500 liters såtank mod 5.500 liter i standard-versionen, og generelt er ”light”-udgaven bygget til de landmænd, der foretrækker en kombination af lavere omkostninger og større manøvredygtighed frem for den ultimative tankstørrelse og kapacitet, fastslår Jeff Claydon.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.