LandbrugsAvisen.dk dækker SIMA

Nu på søndag åbner SIMA. Skal du ikke selv besøge udstillingen så hold øje med landbrugsavisen.dk, hvor de to teknikjournalister John Christensen og Claus Worup fortæller om nogle af de spændende nyheder.

Den franske maskinudstilling SIMA slår dørene op nu på søndag. Den internationale udstilling har ry for at vise mange spændende nyheder på teknik-fronten - det kommer helt sikkert også til at ske denne gang.

Skal du ikke selv til SIMA, så kan du følge med her på landbrugsavisen.dk, hvor de to teknikjournalister, John Christensen og Claus Worup, i løbet af udstillingen vil skrive om nogle af de spændende nyheder derfra.
Flere af nyhederne har producenterne så småt luftet sløret for. Det gælder blandt andet nye traktorer fra New Holland, Case IH og MF, mens navne som både Kuhn, Horsch og Kverneland også har nyheder på SIMA. Følg med her på siden og få overblikket i SIMA Tema-boksen.

Du kan også følge med på landbrugsavisens facebook-side eller på vores instagram-profil.

Vil du gerne besøge SIMA, så finder udstillingen sted 22.-26. februar i udkanten af Paris. Der går dagligt direkte afgange fra blandt andet Billund lufthavn tidlig morgen til Charles de Gaulle-lufthavnen - og derfra kan du hurtigt med tog komme frem til udstillingen, der ligger tæt ved lufthavnen. Hjemad går der også direkte adgang 20.45 de fleste dage - så du kan faktisk opleve den franske udstilling på én dag.

Kontakt på Sima

John Christensen, journalist og redaktør ved Traktortech.dk: jch@landbrugsavisen.dk, 30 83 57 05

Mere om dette tema

Sima 2015 - Paris Internationale Business Show - finder sted fra d. 22. til 26. februar. Følg med her for at læse nyhederne fra Landbrugsavisen.dk's to reportere. Hvis du er i Paris og har en historie, så er du meget velkommen til at kontakte dem.

Kontakt på Sima

John Christensen, journalist og redaktør ved Traktortech.dk: jch@landbrugsavisen.dk, 30 83 57 05

Claus Worup, journalist: clw@landbrugsmedierne.dk, 24 22 83 64

Claus Worup, journalist: clw@landbrugsmedierne.dk, 24 22 83 64

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.