Landbrugsskole lejer traktorer: Altid nyeste teknologi
Lægaard Landbrugsskole føjer nu endnu to traktor til maskinparken. Men de ejer dem ikke.

En New Holland T6 og en Massey Ferguson 6110 er nu rullet ind på Lægaard Landbrugsskole ved Holstebro. 

Hensigten er, at traktorerne giver eleverne mulighed for at lære den helt nye teknologi og traktorkørsel helt fra bunden, skriver forhandlerne Anker Bjerre og Henry D. Nielsen i Holstebro i en pressemeddelelse. 

”Vi har lejet traktorerne frem for at købe dem for hele tiden at kunne lærer eleverne om de nyeste modeller," uddannelsesleder Anders Gammelvind. 

Skolen suppler maskinparken med den nyeste teknologi, foragerprogrammering, trinløs gearkasse og GPS er bare nogle af de nye ting.

”Det giver mig store muligheder for at differencer min undervisning og ikke mindst giver det mig faglig stolthed at åbne ind i maskinhuset” siger faglærer Jesper Søndergård, Lægård Landbrugsskole. 

Anker Bjerre og Anders Frandsen fra Anker Bjerre A/S i Holstebro var mødt op til overdragelsen af nøglerne til faglærer Jesper Søndergård.

”Vi har sammen valgt en model med den nyeste teknologi, så man kan gå direkte fra en New Holland T6 til en T7 og T8 osv,”  fortæller forhandler Anker Bjerre.

I løbet af det næste år vil omkring 200 elever stifte bekendtskab med de nye traktorer og den nyeste teknologi. 

Lægården har aftalt med de to forhandlere, at de får leverer en ny traktor hvert år i de næste tre.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.