Næsgaard Mobile registrerer sten og ukrudt i marken

Med Næsgaard Mobile kan man tage mobiltelefonen med i marken og registrere sten, dræn og ukrudt med enten GPS eller kamera.

Med Næsgaard Mobile kan man tage mobiltelefonen med i marken og registrere sten, dræn og ukrudt med enten GPS eller kamera.

”Næsgaard er en web-app, der fungerer på tværs af platforme. Det vil sige, at det kan bruges på smartphone, tablets og computere. Systemet er især tænkt som en hjælp til traktorføreren, som via en række registreringer kan gøre det lettere for driftslederen at se, hvad der er sket i marken i løbet af dagen,” fortæller Per Andersen, Datalogisk.

Ved at bruge et kortprogram, kan man zoome ind på en mark og se, hvilke behandlinger der er udført på marken. Ligesom man kan bruge GPS-funktionen til at registrere sten, ukrudt og andre relevante ting, mens man kører i marken.

Via kameraet kan man fotografere et brønddæksel, der er i stykker. Derved slipper man for at skulle skrive en huskeseddel.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.