New Holland og Case IH-forhandler slår rekord og runder 300 mio. kr.

Mertz med hovedsæde i Maribo peger bl.a. på pænt mejetærskersalg og afsætning af store roeoptagere som baggrund til stor omsætningsfremgang.

New Holland-forhandleren Johannes Mertz fik løftet sin omsætning med godt en fjerdedel i 2017 og rundede for første gang 333,5 mio. kr. i omsætning.

Det oplyser forhandleren i en pressemeddelelse her til morgen.

Johannes Mertz peger på en bred række af produkter, som salget af traktorer, mejetærskere, roemaskiner, sprøjter og såmaskiner, som har løftet salget.

”Vi har solgt 20 nye mejetærskere og tilsvarende brugte, så det bidrager jo godt til omsætningen”, siger direktør Christian Holst og melder samtidig optimistik ud om det nye år.

”Vi er også kommet godt i gang i kommende år og har samme ordrebeholdning som sidste år samt god aktivitet på både salg- og servicesiden.

Lav margin

Årets resultat blev ifølge Johannes Mertz på beskedne 1,7 mio. kr. Det er dog en væsentlig forbedring i forhold til forrige års underskud på ca. 7,4 mio. kr. og betegnes af virksomheden selv som tilfredsstillende.

”1.7 mio. kr.er jo beskedent omsætningen taget i betragtning, men tilfredsstillende i vores branche, som er konkurrencepræget. Samtidig er Johs Mertz kendt for, og vi vil forsat være kendt for, at yde den bedste service til vore kunder. Hvis en kunde er uheldig med et produkt, hjælper vi ham til den bitre ende og det koster indimellem på bundlinjen. Men vi har den holdning, at det betaler sig i den lange ende, og det viser omsætningsfremgangen vist også”, siger Christian Holst.

Kører helt til Nordjylland.. og lidt til Tyskland

Johannes Mertz oplyser, at deres servicevogne kommer vidt omkring – også udover deres naturlige destrik på Sydsjælland, Lolland og Falster. Der betjenes nemlig også kunder i Nordjylland og man har også været i Tyskland og skifte rotorer på en CR mejetærsker, oplyses det.

”Man kan faktisk godt sige, at vi har ”motoren” og systemerne klar til at håndtere et større område”, siger Christian Holst.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.