Nu er CNH klar med 3D-printede reservedele

For første gang er det lykkedes for CNH at producere reservedele med en printer.

Producenten bag bl.a. New Holland og Case IH, CNH Industrial, har nu produceret sine første reservedele med en 3D-printer.

I stedet for i en klassisk produktion bliver delene altså produceret af en printer ud fra en fil på en computer. Undervejs printes delen uden, at der skal skæres overflødigt materiale fra, forklarer CNH i en pressemeddelelse.

I første omgang er der tale om fire typer reservedele, der kan bruges til busser og landbrugsudstyr.  De første dele er printet i plastic, og øjeblikket testes det, om CNH også kan bruge teknologien til at producere dele i metal.

CNH undersøger også, om man kan udnytte potentialet endnu mere. Optimismen er stor. Ifølge CNH betyder printningen, at man kan optimere forbruget af råvarer og energi i fremstillingen af reservedele.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.