Nu sættes der pris på elektrisk Sprinter

Den billigste udgave af den nye elektriske kassevogn, Mercedes eSprinter koster godt 400.000 kr. plus moms.

Så er priserne på den elektriske version af Mercedes' store kassevogn, Mercedes eSprinter netop offentliggjort. Kunder med behov for at flytte store laster kan få den nye eSprinter for 401.511 kroner plus moms for versionen med 56 kWh batteri og fra 582.927 kroner plus moms for versionen med et 113 kWh batteri. 

Der er tale om to karosserityper og to batteristørrelser. Indstigningsmodellen har en rækkevidde på 220 km, mens 113 kWh-versionen kan tilbagelægge 440 km på en opladning. Den elektriske motor yder i begge versioner maksimalt 204 hk/400 Nm.

Den såkaldte Pro-version bliver standardudgaven, og her er godt med udstyr, blandt andet klimaanlæg, forberedelse til træk, multifunktionsrat, digital instrumentering og touchscreen infotainment, elektriske spejle, bakkamera, og cruise control. Dertil kommer de intelligente sikkerhedsfunktioner som Active Brake Assist, Blind Spot Assist, der signalerer om medtrafikanter i de blinde vinkler, samt Active Lane Keeping Assist.

Den elektriskdrevne bagaksel i den nye eSprinter giver kunderne flere fordele i form af bilens totallængde, maksimal totalvægt op til 4,25 ton, træk på op til to ton samt rummelighed i lastrummet, nemlig maksimalt 14 kubikmeter.

 


  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.