Ny Case IH på Sima-udstilling - men fortsat et stykke vej til Danmark

Case IH Puma 260 CVX byder på ny kabine og flere hestekræfter, men modellen er fortsat et stykke vej fra endelig lancering.

Case IH Puma CVX 260 er at finde på den røde stand på Sima-udstillingen, som finder sted i disse dage. Men faktisk er det kun et preview af traktoren. Den endelige version forventes først præsenteret tidligst næste sommer, oplyser Case IH. Så vi må vente lidt med priserne på den røde Puma.

Det laver dog ikke om på, at den nye Puma er et spændende bekendtskab. Sammen med New Hollands T7-serie er Puma'en gennem flere år den mest solgte traktormodel i Danmark, og med Puma 260 CVX får effekten et hop opad til 280 hestekræfter og hele 302 heste inklusiv en boost funktion. 

Som vi tidligere har skrevet her på landbrugsavisen.dk, ville Case IH lufte den nye traktor på Sima. Præsentationen afslører, at Puma 260 CVX har den samme kabine som de større Optum-modeller - så altså et væsentlig løft i betjening, lydniveau og størrelse. Samtidig kan den nye Puma også udstyres med gruppe 48 bagdæk mod tidligere gruppe 47, hvilket betyder en dækdiameter på op til 2,05 meter. 

Effektmæssigt placerer Puma'en sig således i rækken af Optum-modeller, men med en lavere egenvægt og en mindre tilladt totalvægt: 14,5 ton. Her ligger Optum på 16,8 ton. Også de fysiske dimensioner holder sig som for de eksisterende Puma'er, oplyser Case IH. 

Mere end 60 pct. af delene på Puma 260 CVX er ændret i forhold til de nuværende modeller. Lige fra store ting som kabinen til mindre ting som trinbræt og nye håndtag til trykudligning af de hydrauliske udtag bag på traktoren. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.