Ny Deutz-Fahr i mellemklassen yder 287 hestekræfter
Deutz-Fahr har netop udsendt de første oplysninger om producentens nye mellemklassetraktor, 8-serien.

Til at begynde med består serien kun af en enkelt model med navnet Deutz-Fahr 8280 med 287 hestekræfter, men der er mere i vente i producentens nye 8-serie, som befinder sig i den høje ende af mellemklassen.

Nyheden, Deutz-Fahr 8280, er forsynet med en ny sekscylindret 6,1 liters motor med dobbelt turbo, som giver en maksimal hastighed på 60 km/t. Det er en common-rail motor med tryk på 2.000 bar og som lever op til kravene i Stage V. Deutz-Fahr understreger, at der ikke er tale om boost, men at den fulde effekt er til rådighed hele tiden.

Hos Deutz-Fahr beskriver man nyheden, der ventes til Danmark senere på året, som en særdeles adræt, støjsvag og smidig traktor, som også har en nyudviklet trinløs transmission samt DualSpeed front-PTO og en justerbar frontaksel.

Også kabinen, den nye og såkaldte MaxiVision Cab betegner en stor grad af komfort, ligesom man også har opgraderet kabinens aircondition.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.