Ny direktør hos stor dansk maskinhandler: Vender tilbage til landbruget

Massey Ferguson-forhandleren Dansk Maskincenter har hentet branchekendt direktør.

Dansk Maskincenter får pr. 1. december en ny direktør. 

Nok har hun aldrig solgt landbrugsmaskiner før.

Men Massey Ferguson-forhandleren Dansk Maskincenter med fire afdelinger fordelt i Syd, Midt og Østjylland får en branchekendt direktør.

Når Charlotte Villum Jensen 1. december starter som direktør, kommer hun med en baggrund som tidligere salgsleder hos LandbrugsMedierne i en årrække og frontspids for Mascus, og kender dermed branchen særdeles godt.

Hos Dansk Maskincenter skal hun få de fire afdelinger i en relativ nyfusioneret maskinforretning til at spille godt sammen – og samarbejde med ejerlederne Henning Lund Andersen og Holger Skjoldemose, der nu sender den daglige ledelse videre til direktøren.

”Jeg ser frem til at være en væsentlig medspiller, når det gælder at fortsætte det gode arbejde med at få skabt en fælles kultur for de fire selvstændige forretninger og måske ligeså vigtigt sætte fokus på, hvornår den lokale fundamentering er vigtigst”, lyder det bl.a. i en kommentar fra Charlotte Villum Jensen, hvor hun også glæder sig til at arbejde i en virksomhed, hvor ejerne selv er aktive.  

Dansk Maskincenter er en fusion af Rimmerhus Maskinforretning og Jelling Maskinforretning. Efter omvæltninger i landskabet hos Agco-forhandlerne, har virksomheden også overtaget forhandlingen af Massey Ferguson i Sønderjylland fra TBS Maskinpowers gamle afdeling i Toftlund.

Med sit store område er DMC lynhurtigt blevet en af Danmarks største forhandlere, der ud over sit kendte traktormærke også gør sig bemærket med flere specialagenturer som såmaskiner fra britiske Claydon og senest spanske Virkar.

Dansk Maskincenter omsatte i 2018 for 217 mio. kr. og beskæftigede i snit 73 ansatte.

Medejer og hidtidig direktør Henning Lund Andersen glæder sig til at sende stafetten videre.

"Vi har søgt en energisk og handlekraftig direktør med en naturlig autoritet, der kommunikerer ubesværet med folk", forklarer han.

"Lige præcis den profil, krydret med stærke faglige kompetencer og positive resultater fra tidligere brancherelevante jobs i bagagen, har vi fundet i Charlotte Villum Jensen".  

Charlotte Villum Jensen kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Fyns Karosseribyg A/S med plus 30 ansatte, hvor hun iøvrigt også har arbejdet sammen med ejerne i virksomheden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.