Fusionsbarnet fik det meste af Jylland

Kæmpe Massey Ferguson-forhandler bygget op efter fusion.

2018 blev året, hvor Dansk Maskincenter for alvor fik samlet kræfterne til en slagkraftig organisation, der dækker Massey Ferguson-forhandlingen i store dele af Jylland.

I efteråret 2017 bekendtgjorde Rimmerhus Maskinforretning og Jelling Maskinforretning, at de slog deres virksomheder sammen under navnet Dansk Maskincenter (DMC). Begge forretninger har igennem mange år været solidt drevet med pæne bundlinjer, men manglede hver for sig størrelse i en branche, hvor nye aktører har opbygget langt større enheder og dermed skærpet konkurrencen.

Hovedet på sømmet blev opdelingen af det daværende TBS Maskinpower, hvorefter det nye Dansk Maskincenter ud over sine ‘egne’ afdelinger i Rimmerhus, Jelling og Odder overtog TBS’ gamle afdeling i Toftlund i Sønderjylland.

Undervejs har der været bump på vejen, som da Agco Danmark valgte at give Dansk Maskincenters forhandling af Fendt videre til det nye TBS Maskinpower, så der nu er en klar arbejdsfordeling mellem ‘grønne’ TBS og ‘røde’ Dansk Maskincenter i Agco’s forhandlernet.

Vil hyre ny direktør

Med sit store område er DMC lynhurtigt blevet en af Danmarks største forhandlere, der ud over sit kendte traktormærke også gør sig bemærket med flere specialagenturer som såmaskiner fra britiske Claydon og senest spanske Virkar.

I de kommende år forventes yderligere vækst og udvikling i takt med, at DMC vil hente en ekstern direktør ind til at lede den daglige drift.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle