En af landets største maskinforretninger vil ansætte direktør
Vil gå fra at være direkte ledet af ejerne til at have en direktør.

Den store jyske MF-forhandler Dansk Maskincenter vil tage et nyt hop med en direktør ”udefra”, oplyser maskinforretningen i en pressemeddelelse.

Maskinforretningen, der har en større del af Jylland som sit dækningsområde med et område fra Thyborøn til Tønder, er resultat af en fusion mellem Jelling Maskinforretning og Rimmerhus Maskinforretning.

Hidtil har fusionsbarnet været drevet af ejerlederne, men nu er det altså tid til næste skridt, lyder det fra nuværende direktør og ejer, Henning Lund Andersen.

”Vores nye direktør skal fokusere på strategisk eksekvering, ledelse, organisations- og forretningsudvikling og ikke mindst på det operationelle lederskab af virksomhedens ni sælgere. Vi leder efter den bedste til at stå i spidsen for det DMC, som er hjerteblod for både os indehavere og virksomhedens ansatte, der er vores vigtigste ressource. Dem skal vi passe godt på i det her”, siger han i pressemeddelelsen, hvor han i øvrigt glæder sig til at bruge mere tid på at sælge maskiner og sparre med en ny leder fremover.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.