Ny forhandler af Pöttinger i Nordvestjylland
Pöttinger indtager Nordvestjylland med nyt samarbejde med Thy-Mors Udmugning & Maskinservice.

Pöttinger Danmark har fået en ny forhandler i det nordvestjyske. Det er Thy-Mors Udmugning & Maskinservice, som er beliggende i Sundby-Thy, og som blev grundlagt i 1986.

Thy-Mors Udmugning og Maskinservice beskæftiger 10 mand og råder over 7 servicebiler. Firmaet er en alsidig maskinforretning, som sælger og udfører alle former for opgaver i landbruget såsom indendørsmekanisering samt service og reparation af traktorer og landbrugsmaskiner.

Traktormærkerne, der forhandles hos Thy-Mors Udmugning & Maskinservice, er fra Argo traktorkoncernen i form af McCormick og Landini. Schäffer minilæssere findes også i produktporteføljen, hvilket sammen med Pöttinger giver et bredt program i forretningen.

Pöttinger-kunder kan præge udviklingenMaskiner 18. februar · 10:49

»Pöttinger er kendt for både græs- og jordbehandlingsmaskiner, ydermere er mærket uafhængig af andre mærker, hvilket var vigtigt, da vi traf valget om samarbejde«, siger Jan Christensen, indehaver af Thy-Mors Udmugning & Maskinservice.

»Forretningens mange års erfaring i området og nærheden til kunderne, er noget af det, der tæller for os«, siger Lars Andreasen, salgschef Pöttinger Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.