Pöttinger-kunder kan præge udviklingen
Pöttinger Scandinavia får ny ledelse. Det betyder kortere kommandoveje og bedre muligheder for at præge udviklingen.

Den østrigske producent, Pöttinger, har netop justeret i ledelsen hos datterselskabet Pöttinger Scandinavia, som blev grundlagt i 2016. Det betyder blandt andet, at salgs- og servicechef Lars Andreasen, der er den mest kendte Pöttinger-mand i Danmark, får et større ledelsesmæssigt ansvarsområde.

Et trin længere oppe i hierarkiet fratræder den administrerende direktør for Pöttinger Scandinavia ApS, Christoph Schürz, sit virke til fordel for anden stilling som leder af test- og udviklingscenteret i hovedsædet i Østrig. Sven Niels, der er ansvarlig for Vesteuropa og Afrika overtager topposten i Pöttinger Scandinavia. På det danske marked overdrages et større ledelsesmæssigt ansvar til salgs- og servicechef Lars Andreasen.

»I det daglige vil det betyde, at vi hurtigere kan træffe beslutninger. Ved større beslutninger er kommandovejen blevet kortere, og dermed kan processen klares på kort tid. Det samme vil gælde udvikling og videreudviklingen af maskiner. Vore kunder kan sammen med den danske organisation i højere grad være med til at præge udviklingen«, siger Lars Andreasen.

Danmark er et vigtigt marked for Pöttinger. I regnskabsåret 2018/19 blev der trods et vanskeligt marked opnået en omsætningsforøgelse på 15 procent i Danmark. I takt med øget maskinsalg vækstede salget af slid- og reservedele også. Pöttinger etablerede eget reservedelslager i Danmark i 2017.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.