Ny Kellfri ballevogn til Værum Maskinstation

Da Værum Maskinstation skulle have ny ballevogn, faldt valget på svenske Kellfri.

Maskinstationsejer Torben Nørgaard, Værum Maskinstation vest for Randers har netop fået leveret en ny ballevogn fra det svenske mærke, Kellfri, nærmere bestemt modellen BV180H. Vognen, som har hydrauliske sider for sikker transport, blev valgt af Værum Maskinstation da størrelse og opbygning opfyldte Torben Nørgaards krav til en ny vogn.

Torben Nørgaard arbejder en del med wrap, og et krav til den nye vogn er, at den skal lette hverdagen for brugeren i forhold til arbejdsmiljø og sikker transport. Opbygningen af Kellfri vognen gør, at den er let at komme omkring med trods længden, og de hydrauliske sider sparer meget tid ved både lastning og losning i forhold til opstropning.

Vognen, som skal afløse to ældre vogne, er leveret med en ladlængde på ni meter, affjedret træk, hydrauliske støtteben, LED lyspakke, kraftig boogie med bremser på alle nav og 600/50-22,5 hjul.

Carsten Vesthammer, landechef for Kellfri i Danmark, fortæller at vognen, som er europæisk produceret, også kan fås med længere lad, anden hjulopsætning, et hav af udstyrsmuligheder samt i valgfri farve indenfor RAL-farvekode.

»Vi er ydmyge og beæret over den viste tillid fra Torben Nørgaard, men også helt trygge ved ansvaret, da vi har arbejdet med producenten i mange år efterhånden, og så har vi fået rigtig gode erfaringer med en tilsvarende vogn leveret til en vestfynsk halmentreprenør tidligere på sommeren«, siger Carsten Vesthammer.

Producenten leverer i øvrigt også Kellfri’s kornvogne og dumpervogne i størrelse 12 ton til 18 ton.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.