Ny to-rækkers kartoffeloptager indtager Danmark

Dewulf-importøren Yding Smedie & Maskiner giver intropris på 20 til 30 pct. alt efter konfiguration., lyder det fra importøren.

Den to-rækkede Deuwulf RQA2060 bugserede kartoffeloptager har kørt i en årrække i andre lande, men nu lander den også for alvor i Danmark, oplyser importøren Yding Smedie & Maskiner.

Maskinen kaldes for en gedigen standardoptager, som er relevant for mange danske kartoffelavlere.

Maskinen leveres bl.a. med hydraulisk hjultræk, axialruller til at sortere jord og knolde fra og en 7,5 tons tank, der kan læsse af under kørslen.

Ifølge importøren kan pigbånd, tank og sorterbord justeres fra kabinen.

Der er mulighed for montering af 1,6 meter høje hjul, 1000.50R25.  

For at skyde salget i gang kører importøren og forhandleren netop nu en intropris, hvor prisen starter ved 1,4 mio. kr. – og oplyses til at udgøre en besparelse på mellem 20 og 30 pct. alt efter konfiguration ligesom garantien netop nu er fordoblet i forhold til normalt et års garanti.

”Kampagnen løber januar måned ud, så man skal være hurtig på aftrækkeren, hvis man vil høste fordelene. Alle, der bestiller inden 1. februar 2021, får udvidet garantien til to år på deres fabriksnye RQA2060-optager”, oplyser Søren Trads, som er sælger indenfor bl.a. maskiner til kartoffelmaskiner hos virksomheden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.