Ny universalspreder kan skifte lad
Den nye Tebbe KS 260 kan omdannes til frakørselsvogn, halmvogn eller endda et tippelad.

Maskiner, der kan mere, er oppe i tiden. Og når den tyske producent Tebbe nu lancerer sin nye universalspreder, Tebbe KS 260, har den netop fået udskifteligt lad, så kassen kan skiftes ud.

»Når den har skiftelad, betyder det, at den kan laves om til frakørselsvogn, halmvogn eller måske en vogn med tippelad«, forklarer Bjarne Rytter fra Rytter Maskiner ved Randers, der har den danske import af maskinerne fra producenten i Osnabrück.

Tebbe KS 260, der fås som to-akslet eller tre-akslet, kan også fås med dogwalk, så den ikke kører i traktorsporet. Den har også medstyrende bagaksel og mulighed for løft af den forreste aksel.

Den må laste op til 13,5 tons. I strøget mål rummer den 21 kubikmeter, og med overbygning kan der være 29 kubikmeter. Rytter Maskiner har været importør af de tyske Tebbe spredere siden 2006.

»Jeg har solgt 70 af dem. Det er robuste spredere. Vi har ikke prøvet at skifte en bundkæde endnu«, siger Bjarne Rytter.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.