Nye McHale pressere reducerer spild
Helms TMT-Centret er aktuel med to nye rundballepressere i McHales V6-serie.

Blandt meget andet nyt kan to nye rundballepressere fra McHale leveres med et enkelt bælte i fuld bredde. Det reducerer afgrødespildet i eksempelvis lucerne, hvor de små blade, der ellers nemt spildes på marken, har et højt indhold af protein.

Det drejer sig nærmere bestemt om de nye McHale V6740, som er uden snitter, mens V6750’ren er udstyret med snitter.

De to nye rundballepressere i McHale’s V6-serie er resultatet af et løbende udviklingsarbejde hos maskinproducenten.

»Dette udviklingsarbejde har stået på, siden McHale introducerede V6-serien af rundballepressere med variabelt ballekammer for mere end 10 år siden«, lyder det fra importøren, Helms TMT-Centret A/S i en pressemeddelelse.

Med introduktionen af de to nye modeller, V6740 og V6750, har presning af rundballer fået yderligere et løft med højere komprimering af ballerne, forbedret afgrødeindtag, mindre spild og nemmere vedligeholdelse.

De nye V6 rundballepressere er udstyret med en ny pick-up med fem rækker indføringstænder. Desuden har rotoren har fået en større diameter for at øge kapaciteten.

En anden nyhed er ”Adaptive Intake” funktionen. Den er designet til automatisk løbende at tilpasse indføringsarealet til de løbende ændringer i materialeflowet.

Valg mellem snitlængder

McHale V6750 er som standard udstyret med en snitter med 15 knive. Når alle 15 knive er koblet til, er den teoretiske snitlængde cirka 65 millimeter. Som ekstraudstyr kan den leveres med to alternative snittersystemer. Det ene er en 25-knivs snitterotor, hvor alle knivene kan kobles til og fra fra traktorens kabine. Andet alternativ består også af 25 knive, men knivene er her delt i to grupper med henholdsvis 12 og 13 knive i hver. Med dette system kan der vælges mellem forskellige snitlængder.

De to nye McHale V6 rundballepressere er som standard udstyret med tre kraftige, endeløse bælter. Som noget nyt kan de leveres med et enkelt bælte i fuld bredde. Det brede bælte reducerer afgrødespildet i eksempelvis lucerne.

De nye rundballepressere med variabelt ballekammer betjenes via den nye Expert Plus betjeningsenhed i traktorens førerkabine.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.