Nyt fra Mustang og Manitou på nordjysk messe
Nye modeller fra både Mustang og Manitou kommer med til Agro Nord i Aars.

Der bliver Agro Nord-debut for både Manitou-teleskoplæsseren MLT741-140V+ Elite og minilæsseren Mustang AL608 CAB på årets Agro Nord i Messecenter Vesthimmerland i Aars onsdag 7. marts.

Bag Agro Nord står Nordjysk Agrocenter og Messecenter Vesthimmerland, der sammen med de fem nordlige Danske Holstein Avlsforeninger arrangerer udstillingen med præsentation af det bedste avlsmateriale indenfor dansk og udenlandsk kvægavl.

”Vi har rigtig gode erfaringer med Agro Nord som en meget koncentreret og målrettet messe. Foruden mangen en maskinsnak med seriøse landmænd, får vi altid en god pejling på landbrugets forventninger til den kommende sæson. Derfor glæder vi os til både at vise de nye maskiner frem og samtidig benytte Agro Nord som en god optakt til de mange dyrskuer, der venter om ikke så længe”, siger distriktschef Carsten Frederiksen hos Scantruck.

Manitou får knækstyret teleskoplæsserMaskiner Torsdag 2. november 2017 · 00:00

MLT741-140V+ Elite er seneste skud på stammen i Manitous nye serie med i alt ni NewAg-modeller. Ifølge Scantruck vil bl.a. slå på lave driftomkostninger på serien.  

”Der er god fornuft i at fokusere mere på de løbende driftsudgifter og gensalgsprisen, end blot på maskinens anskaffelsespris. Det er mange landmænd meget bevidste om”, siger Freddy Lange Nielsen.

Derudover stiller Scantruck med en Mustang AL608 CAB, som er den næststørste model i Mustangs store serie af knækstyrede minilæssere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.