Nyt TBS-værksted svarer til to håndboldbaner
TBS Maskinpower bygger 1.440 kvadratmeter nyt værksted i Starup.

»Fendts historie hænger uløseligt sammen med Starup. Det var her Alex Petersen havde base, da han skaffede Fendt til Danmark, og det er her basen ligger i fremtiden«.

Det slog adm. direktør Jan Garder fast, da han efter lang tids planlægning kunne sætte de store entreprenørmaskiner i gang med jordarbejdet til det nye byggeri, et nyt 1.440 kvadratmeter stort værksted.

Der er tale om en betydelig værkstedsudvidelse, der bygges foran de eksisterende værksteder. Derved mister man en masse ”gårdsplads”, men det kompenserer man for ved at anlægge en stor plads til maskiner, af- og pålæsning osv. nord for de nuværende bygninger. Tilkørselsforholdene forbedres også, så firmaets nordlige indkørsel helt automatisk bliver de store og tunge køretøjers foretrukne adgangsvej. Det vil fremme trafiksikkerheden i området.

Nyt opkøb i maskinbranchen: TBS Maskinpower vokser i RandersMaskiner Fredag 28. juni 2019 · 12:44

De nye værkstedsfaciliteter fylder, hvad der svarer til lidt under to håndboldbaner. De kommer til at hænge sammen med de nuværende værksteder og rummer blandt andet tre porte til vogntog og en portalkran.

Det store byggeri forventes at stå færdigt i løbet af sommeren 2020, og indtil da arbejder man med uformindsket kapacitet i de eksisterende rammer. Når TBS Maskinpower holder årets traditionsrige åbent hus den 5. december vil man sørge for at tegninger osv. er sat op, så alle kan se, hvad planerne indeholder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.