Nyt opkøb i maskinbranchen: TBS Maskinpower vokser i Randers
Køber 80 pct. af aktierne af Askildrup Agro ved Randers.

Danmarks største Fendt-forhandler, TBS Maskinpower, med hovedsæde i Starup nær Grindsted udvider nu sit store område i Jylland.

Det står klart efter, at selskabet fredag middag har meddelt i en pressemeddelelse, at man har købt 80 pct. af aktierne i Askildrup Agro ved Randers.

Med det seneste opkøb dækker TBS Maskinpower nu et område fra Fredericia til Esbjerg i syd og Limfjorden i nord via 3 centrale værksteder – Starup, Holstebro og Randers.

”Vi kender allerede folkene bag firmaet, for de er Fendt-områdeforhandlere for os i forvejen. Sammen deler vi en passion for Fendt og god kundeservice, så vi glæder os til et endnu tættere samarbejde”, siger adm. direktør Jan Garder fra TBS Maskinpower.

Det oplyses, at handlen ikke får betydning for hverdagen hos Askildrup Agro, der kører videre med samme besætning på knap 20 medarbejdere og ledelse af direktør Flemming Rasmussen, der nu ejer 20 pct. af aktierne.

Det oplyses også, at Askildrup udover deres kompetencer på Fendt-siden også har en del kunder med John Deere, som fylder en del i værkstedet, hvorfra der ydes service med seks servicebiler.

 ”Vi har mange stabile kunder og et godt team. Som en del af TBS Maskinpower får vi tilgang til et meget stort og velassorteret reservedelslager, som ydermere er suppleret med et Fendt SSD-lager (Strategic Stocking Dealer). Dernæst har vi tilsammen et stort team af ægte Fendt-specialister, der altid er opdaterede med den nyeste viden, soft-ware osv. Og endelig bliver vores døgnvagt utrolig stærk hele året, døgnet rundt”, lyder det bl.a. fra Flemming Rasmussen.

Ifølge TBS-direktør Jan Garder har TBS med det nye opkøb fremover 30 servicebiler på landevejen og 50 Fendt-specialister til at varetage service, reservedele, salg og administration.

”Vi arbejder først og fremmest på at blive Danmarks foretrukne servicepartner for Fendt, men har naturligvis også en stor salgsstyrke, der skal sikre Fendt den markedsandel, mærket fortjener”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.