Nytiltrådt direktør: Jeg vil være med, hvor tingene sker

Jim Thygesen har i denne uge sin første uge som ny salgsdirektør hos Claas-forhandleren A.P. Jørgensen.

Hvad ser du frem til i dit nye job?

»Jeg glæder mig rigtig meget. Det er en flot forretning med en lang tradition og et meget højt serviceniveau. Man gør noget ud af, at der er ordentligt fra fliserne foran og hele vejen igennem. Det bliver rigtig godt«.

Hvorfor skifter du nu?

»Når jeg kigger ind i krystalkuglen, så kommer der til at ske rigtig meget i branchen. Det startede med John Deere og Semler. TBS er købt af Raiffeisen. Og nu er Danish Agro gået ind i branchen, Jeg skal være med der, hvor tingene kommer til at ske«.

Kommer dine nye kollegaer til at mærke, at der skal ske forandringer, når du træder til?

»Der har været et udmærket salg. Men vi skal booste salget. Det er kravet, sådan som den her branche udvikler sig«.

Hvad er forskellen på arbejdet hos Kragmann og hos AP Jørgensen?

»I princippet er der ikke så stor forskel. Der er lidt flere medarbejdere her hos A.P. Jørgensen, og selvom jeg har været mere salgsmand hos Kragmann, så har jeg jo været vant til også at komme i værkstederne og hele servicedelen, for mig har service altid været lige så vigtig som salg«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.